Despre noi

Pasiune.

Daca este sa vorbim despre echipa KappaKaffe, pasiunea pentru o cafea de calitate este ceea ce ne-a adunat in 2018 intro echipa pasionata de cafea si dornica sa promoveze o cafea de calitate.

Sediul nostru este in Oradea si este organizat din doua cladiri, un depozit pentru productie si o cladire de birouri.

In interiorul sediului central a fost proiectat și un spațiu dedicat cercetarii, unde sunt create si studiate toate selectiile de cafea verde de origini, care odata prajite le confera amestecurilor de cafea KappaKaffe – originalitate si calitate. Tot aici organizam si cursuri de pregatire barista tocmai pentru a ne dovedi implicarea noastra in promovarea calitatii.

O cafea de asemenea calitate se poate obtine , doar daca esti o prajitorie artizanala, cu adevarat selectiva in alegerea soiurilor de cafea verde si cumulezi abilitatile de prajire si degustare necesare creerii cafelei sublime. Pasiunea pentru cea mai buna cafea ne face sa ne straduim sa obtinem prajirea perfecta de fiecare data.

Am creat cateva dintre cele mai sofisticate si intrigante sortimente artizanale, din cafea selectionata, prajita cu ultima tehnologie computerizata, arzator indirect si perna de aer cu dublu perete al prajitorului.

Pentru a pastra aromele, dupa prajire o impachetam imediat in acest ambalaj cu bariera de oxigen, ceea ce duce la mentinerea prospetimii pentru luni si luni de zile.